M plusOglasiVisoko

Omladinski Krug “Nur” Visoko: Omladinsko druženje

Omladinski Krug “Nur” Visoko za ovu sedmicu priprema isvrstan program koji će se održati u subotu (13. 05.) sa početkom, nakon akšam namaza i centralnom aktivnošću koja će početi u 23:00h a radi se o dobrovoljnom noćnom namazu.
Naš gost je biser naše domovine koji nas uspješno predstavlja na regionalnim i svjetskim takmičenjima učača Kur'ana Ibrahim Bilčević a koji nam se odazvao unatoc velikim obavezama.
Ovo je izvrsna prilika da se upoznate i družite sa insanom koji je baš počašćen od Allaha prelijepim glasom, a svojim trudom uspio tu blagodat upotpuniti i postati prepoznat i na svjetskoj sceni učača Kur'ana časnog. Naš gost će nam se predstavit u anexu Bijele džamije nakon akšam namaza te nam iz prve ruke pričati o svom doživljaju Kur'ana, koliko i kako ga uči i kako uskladi sa ostalim fakultetskim i životnim obavezama, te naravno opisati svoje pripreme za Mjesec objave Kur'ana.

Poslije toga planirano je neformalno druženje nakon čega bismo pristupili klanjanju dobrovoljnog noćnog namaza koji će nam predvoditi naš poštovani gost.

Pozivamo sve koji ovu subotu žele provesti na malo drugačiji ali zanimljiv način koji u konačnici nudi duševni smiraj i zadovoljstvo srca, da nam se pridruže i pozovu one koje istinski vole.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close