Omega Comerc: Naši proizvodi su kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju

Mesna industrija OMEGA COMERC iz Visokog je kompanija koja se bavi  proizvodnjom, preradom i prometom mesa i mesnih prerađevina.

Naše proizvode možete pronaći u svim bolje snabdjevenim objektima širom BiH.

U našoj proizvodnji posebnu pažnju obraćamo na zdravstveni aspekt te kvalitet proizvoda koje pripremamo za naše cijenjene kupce.

 

U našem asortimanu mogu se naći tradicionalni suhomesnati proizvodi, polutrajni i bareni pileći i juneći proizvodi, kuhani proizvodi, kao i oblikovani proizvodi.

 

Proizvodnja, promet i prerada proizvoda su kontrolisani od  sirovine  preko recepture i pripreme pa sve do gotovog proizvoda .

 

Dokaz tome su i usvojeni standardi i certifikati :

 

HACCP certifikatom kao međunarodnim i europskim standardom želimo zadovoljiti zahtjeve naših kupaca da imaju zdravstveno siguran i što kvalitetniji proizvod na svojoj trpezi.

 

HALAL certifikat koji posjedujemo je dokaz da su meso i mesne prerađevine proizvedene po strogim pravilima definiranim šerijatskim pravom.

 

Apsolutna kontrola u proizvodnji koju imamo od sirovine do gotovog proizvoda je garancija da su naši proizvodi kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju

OMEGA- Slano a slatko zadovoljstvo

U povodu afere koja je izbila sa konjskim mesom  želimo istaći sljedeće:

 

Nama kao proizvodaču iz Visokog koji od početka svog rada obezbjeđuje kupcima najkvalitetnije proizvode  koji su strogo kontrolisani i zdrastveno sigurni za konzumaciju je pričinjena šteta.

 

Šokantna je informacija da je meso prevoženo  unajobičnijem kamionu gdje su veoma veliki uslovi za onečišćenje i zagađenje hrane. Možete onda i zamisliti kakve proizvode pojedinci nude kupcima???

 

Imajte povjernje u naše proizvode.

 

Apsolutna kontrola u proizvodnji koju imamo od sirovine do gotovog proizvoda je garancija da su naši proizvodi kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju.

 

(MBP – bportal.ba)

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close