OKIC Hanovi: “Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan”

“Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan” je najveća volonterska akcija u historiji Bosne i Hercegovine posvećena prvenstveno čišćenju ilegalnih deponija smeća u jednom danu, ali i čišćenju zelenih površina i drugih prirodnih vrijednosti, odnosno zaštićenih područja. Akcija se planira sprovesti sinhronizovano u jednom danu i sa početkom u isto vrijeme na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine – subota, 18. maj 2013. godine, sa početkom u 10 sati.

Članovi i prijatelji Omladinskog kruga Islamskog centra Hanovi-Moštre, učestvovali su u pomenutom projektu i prošle godine, tako da će i ove godine u subotu, 18. maja 2013. godine sa početkom u 10 sati ispred Islamskog centra Hanovi krenuti sa akcijom čišćenja lokalnih „divljih“ deponija u Hanovima-Moštru. OKIC podržava ovu akciju „Let's do it“ BIH , stoga  samostalno organizuje i poziva sve zainteresovane da im se pridruže i da zajedno učine da nam naša okolina zablista.

NAŠA ZEMLJA ĆE BITI ONAKVA KAKVOM JE MI UČINIMO, I ZATO: BUDI DIO RJEŠENJA. BUDI DIO NAJVEĆEG VOLONTERSKOG TIMA KOJI NAŠU ZEMLJU ČINI BOLJIM MJESTOM ZA ŽIVOT.

RUKOVODSTVO OKIC-a

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close