Određen novi termin utakmice finala Kupa BiH – utorak, 20.05.2014. u 19:45 sati

Uzvratna utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine u nogometu/fudbalu za sezonu 2013/14, između Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Čelik Zenica, neće biti odigrana 17. maja kako je najavljeno, odlučeno je na hitnoj sjednici NS/FS BiH. Razlog odgađanja utakmice jesu vremenske neprlike širom Bosne i Hercegovine.

Novi termin odigravanja finalne utakmice je zvanično potvrđen, tako da će FK Sarajevo dočekati ekipu NK Čelik Zenica u utorak, 20. maja, sa početkom u 19.45 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”. Ovim putem, navijače bordo kluba i zaljubljenike u sport, želimo informisati o svim pojedinostima vezane za uzravtnu utakmicu najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj državi.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo donijelo je odluku, da djeca uzrasta do 14 godina i žene imaju slobodan ulaz na tribine najvećeg bosanskoherecegovačkog stadiona.

Cijene ulaznica za predstojeću finalnu utakmicu su popularne i vjernim članovima kluba dostupne po izuzetno povoljnim cijenama, i to:

  • Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 2 KM
  • Tribina “Istok” – 7 KM
  • Tribina “Zapad” – 10 KM

Ulaznice za članove kluba mogu se kupiti u ponedjeljak 19.5.2014. godine, u periodu od 9:00 do 17:00 sati, kao i na dan utakmice – u utorak, 20.05.2014. od 9:00 do 16:00 sati, isključivo u prostorijama Kluba, odjel za članstvo i ulaznice na I spratu u ul. M.Tita 38b.

Rukovodstvo Kluba je odlučilo i da produži akciju besplatnih ulaznica do 20.5. tekuće godine, tako da svi oni koji se učlane u Klub ili obnove svoju godišnju članarinu imaju pravo na besplatnu ulaznicu za tribinu po želji.

Svi oni koji nisu članovi kluba svoje ulaznice mogu kupiti po cijenama od 4 KM za Tribinu “Sjever Vedran Puljić”, 10 KM za Tribinu “Istok” i 15 KM za Tribinu “Zapad”, uz napomenu da za utakmice Kupa BiH ne vrijede sezonske i polusezonske ulaznice.

Ulaznice su u slobodnoj prodaji od četvrtka, 15.05.2014. godine putem www.KupiKartu.ba, kao i na standardnim prodajnim mjestima kod ovlaštenih prodavača karata u ul. Ferhadija, J.U. Bosanski kulturni centar, te na platou Skenderija, a na dan utakmice i na prodajnim mjestima ispred Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”.

Klub želi istaći da će dio prihoda od prodaje ulaznica biti doniran za pomoć unesrećenim građanima širom BiH koji su pogođeni poplavama i klizištima

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close