NS BiH Safetu Sušiću nudi novi dvogodišnji ugovor?

Nogometni savez Bosne i Hercegovine najvjerovatnije će ponuditi novi dvogodišnji ugovor Safetu Sušiću koji bi, ukoliko pristane na uslove, trebao Zmajeve voditi u kvalifikacijama za Euro 2016. i na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta ukoliko Zmajevi izbore plasman.

(klix.ba)

U srijedu će u Sarajevu biti održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će, između ostalog, biti razgovarano o selektorskoj poziciji.

Kako su nam potvrdili članovi ovog tijela, na sastanku će biti i Sušić koji će predstaviti rezultate svog rada.

Postoji mogućnost, rečeno nam je, da se Sušiću ponudi dvogodišnji ugovor kojim bi popularni Pape ostao na klupi Zmajeva i vodio ih kroz kvalifikacije za Euro 2016. i na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta ukoliko Zmajevi izbore plasman.

Na sastanku će biti i izvještaj Tehničkog komiteta NS BiH, informacija o infrastrukturnim projektima, na koji način poboljšati stanje premijerligaških terena kao i druge tačke.

“Centralna tačka je izvještaj Safeta Sušića. Naravno da postoji opcija da mu se ponudi novi ugovor”, kazao nam je jedan od članova IO NS BiH.

Čelni ljudi ovog tijela Nogometnog saveza BiH već su obavili međusobne razgovore na temu pozicije selektora.

(Klix.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close