Novo vrijeme: Otvoren trgovački centar Suša commerce u Visokom

Jučer je u Visokom firma Suša commerce otvorila trgovački centar, čije će poslovne prostore koristiti deset firmi

(novovrijeme.ba)

Radi se trgovačkom centru koji raspolaže sa oko 6.500 metara kvadratnih korisnog prostora koji će koristiti deset firmi koje svoje djelatnosti obavljaju na širem području Visokog. Novootvoreni centar će donijeti 80 novih radnih mjesta.

Svoje poslovanje na novoj lokaciji u gradu će nastaviti firme s različitim spektrom zanimanja. Posjetioci trgovačkog centra će moći ovdje pronaći sve što im je potrebno, jer će na raspolaganju imati supermarket, banku, zlataru, trgovinu informatičke opreme i mnoge druge trgovine koje se bave različitim poslovnim djelatnostima.

U cijeloj priči o novom trgovačkom centru bitno je istaći da se radi o projektu koji je realiziran od strane vrlo marljivih ljudi koji nastavljaju porodični biznis. Naime, Osman i Mahir Suša nastavljaju da razvijaju posao koji je započeo njihov otac Meho.

Firma Suša commerce je osnovana prije 15 godina i bavi se veoma širokim spektrom zanimanja. U svom poslovanju firma se primarno bavi preradom mesa, posjeduje vlastitu farmu i klaonicu, ali se pored navedenih djelatnosti bavi i nizom drugih koje nisu usko povezane sa primarnom djelatnošću.

U svakom slučaju, radi se o vrlo uspješnoj firmi koja pokušava da doprinese svjetlijoj ekonomskoj slici naše zemlje.

Otvorenje tržnog centra Suša Commerce

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close