-TopSLIDEOstali sportoviSport

Novak Đoković dobio medicinsko izuzeće, igrat će na Australian Openu

ZVANIČNO

Najbolji teniser Novak Đoković ozvaničio je dolazak na Australian Open nakon što je dobio medicinsko izuzeće za nastup.

Situacija s Đokovićem i vakcinacijom već nekoliko mjeseci je u fokusu nakon što su Australijanci zabranili nevakcinisanim igračima da nastupe na prvom Grand Slam turniru u sezoni.

Međutim, Đoković je potvrdio da će uskoro krenuti po 21. Grand Slam trofej, što je objavio na društvenim mrežama. Srbijanski teniser je od organizatora dobio medicinsko izuzeće koje je službeno zatražio nešto ranije.

“Sretna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da njegujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti”, rekao je Đoković i potvrdio vijesti koje je svijet dugo čekao:

“Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspješne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedjelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22”.

Direktor turnira Craig Tiley sinoć je naglasio da su neki teniseri dobili medicinsko izuzeće, ali nije želio otkriti o kome se radi. Fanovi tenisa priželjkivali su da to bude Novak Đoković.

https://www.instagram.com/p/CYTe9fer_1K/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a88da077-e34f-4e49-a206-493a9ec6feaa

Klix

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close