Njegov “vršnjak” je završio u Ginisovoj knjizi rekorda

ISPOVEST ČOVEKA S PENISOM OD 48 CM: Ja sam invalid, seks mi je paklen

Njegov “vršnjak” je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi. Osim problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao.

Roberto Eskvivel Kabrera (52) iz Amerike je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom! Naime, njegov penis je dugačak čak 48 centimetara i žene se zbog toga plaše seksa sa njim.

Veliki broj ljudi, prvenstveno žena, mu nije verovao da je njegov penis “pravi” i da nije išao na različite korektivne operacije za uvećanje.

Njegov “vršnjak” je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi.

Foto: Journal of sexual medicine

Međutim, pored problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao. On je pokušao na različite načine to da dokaže kako bi ga vlast proglasila invalidom i dodelila mu zasluženu pomoć.

Takođe, Roberto se nada da će uskoro moći da ide na operaciju smanjenja polnog organa kako bi mogao da nastavi normalan život.

Foto-ilustracija: Foter.com / Enrique_L

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close