Niko Kovač: ‘Ne mogu da vjerujem koga smo izvukli’

Niko Kovač, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, ponudio je prvi komentar na ždrijeb Svjetskog prvenstva, koji je Hrvatsku smjestio u A skupinu protiv Brazila, Kameruna i Meksika.

“Ja nisam mogao vjerovati kad sam vidio koga smo izvukli, ali što je tu je. Mi smo sretni što smo tu, pokušat ćemo sve da igramo lijep nogomet i zadovoljimo sebe i našu naciju”, bila je prva reakcija izbornika nakon ždrijeba.

Vatreni će prvu utakmicu igrati u Sao Paolu, a onda će morati putovati tri i pol tisuće kilometara u amazonsku prašumu, u Manaus, na susret s Kamerunom, pa onda tri tisuće kilometara do Recifea, gdje će ih čekati neugodni Meksikanci.

“Znali smo to od početka, morat ćemo puno putovati, birat ćemo kamp po tome da što manje putujemo, a kako je svima tako je i nama, naći ćemo pravo rješenje. Sigurno ćemo sve napravit’ da se maksimalno spremimo, da vidimo što Brazilci znaju i meni je drago ako smo već u toj skupini, da otvarao SP. Jedna mala Hrvatska protiv velikog Brazila! Vidjet ćemo što će dragi Bog dati, pa što bude!”.

Izbornik je odgovorio i na pitanje može li već sada najaviti prolaz Hrvatske u drugi krug.

“Ja sam puno razmišljao o tome. Mi smo došli da igramo lijep, pravi nogomet sa žarom i ako to bude tako, bit će jako dobro. Ja sam uvjeren da će momci dati sve od sebe, a ne bih sad unaprijed ulazio što će bit’ i hoćemo li proći ćemo nećemo”, zaključio je izbornik.

 

(net.hr)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close