LifestyleShowbiz

Nedin Fafulivić: Igrom slučaja se desilo da je Bane Opačić pregledao naš klip …

NADIN FAFULIĆ: Igrom slučaja se desilo da je Bane Opačić pregledao naš klip i da mu se naše izvođenje dopalo

1. Reci nam nešto o sebi!
Ja sam Nadin i imam 17 godina, dolazim iz Kaknja. Trenutno sam učenik 2. razreda srednje škole.2. Ja sam imala priliku da te upoznam i znam da si jedno predivno biće, ali ti pored toga i predivno pjevaš. Kada si počeo pjevati i šta za tebe znači taj svijet umjetnosti?
Prije svega hvala na lijepim riječima. Počeo sam pjevati od malih nogu, uvijek bih pjevušio gdje god bih pošao, uvijek sam volio muziku, i nekako sam se uvijek vidio u tome. Uvijek sam se osjećao lijepo dok sam pjevao i slušao druge kako pjevaju. Moglo bi se reći da uživam u ovoj umjetnosti.3. Na YouTube-u postoji kanal sa opisom Elektro Band #guitar #sing. Šta je Elektro Band? Da li vam ovaj kanal služi samo za promociju vašeg rada ili planirate postati i YouTuber-i, s obzirom da je to vrlo popularno danas?
Na samom početku pokrenuli smo bend koji se zvao Elektro band, a ime smo dobili po tome što smo svi učenici Elektrotehničke škole. Nažalost, benda više nema, sada smo samo moj prijatelj, koji svira gitaru, i ja i sad smo prepoznatljivi pod imenom Spec_Fafa. Prvobitni cilj jeste da se promovišemo na taj način. Trenutno ne planiramo, ali ukoliko bude prilike i potrebe, što da ne? Planirali smo da spojimo pjevanje i vlogging, možda nekad u budućnosti.

Fafa i Dinko – Trnje oko srca (cover)

4. Poznati umjetnik, Bane Opačić, vas je pozvao da učestvujete u sklopu njegovog projekta u kojem želi da ugosti mlade talentovane pjevače. Kako ste saznali da ste baš vi odabrani i kako ste se osjećali u tom trenutku, obzirom da se radi o hiljadama prijavljenih?
Objavili smo svoj video klip na Instagramu, označili smo Baneta nakon čega je on pregledao naš video klip i uputio nam poziv kroz komentar na istom video klipu. Pa iskreno da kažem, nisam se nadao da ću baš ja biti jedan od izabranih, ali igrom slučaja se desilo da je Bane pregledao naš klip i da mu se naše izvođenje dopalo. Osjećao sam se jako sretno i posebno jer to je jedan od najvećih uspjeha u mom životu trenutno.

5. Kada razmišljaš o budućnosti da li se vidiš kao neko sa uspješnom pjevačkom karijerom ili imaš i druge snove?
Trudim se izgraditi svoju pjevačku karijeru, i to je nešto na šta ću se fokusirati u nekoj bližoj budućnosti. Naravno da pored pjevačke karijere imam par rezervnih planova.

6. Šta misliš o mladima u današnjem društvu? Imaš li neku poruku za sve nas?
Mislim da smo mi ta “generacija” koja treba da napravi neke promjene u našem društvu, optimistično gledajući uz malo truda i rada mi ćemo navesti društvo da se popravlja i mijenja na bolje. Poruka za sve nas jeste ta da budemo pozitivni, uporni i hrabri.

7. Hvala ti na intervjuu od srca!
Hvala i Vama od srca <3

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close