Narod će biti šokiran kada sazna koliko je novca ukradeno

BANJA LUKA – Povodom vijesti koju su objavili pojedini mediji o ulozi Nikole Špirića, ministra finansija BiH i potpredsjednika SNSD-a, u pljački koja se godinama odigravala u Upravi za indirektno oporezivanje BiH, PDP ukazuje na drskost i neviđenu pohlepu koju  su iskazivali Špirić, Dodik i drugi koji su uključeni u ovu aferu.
Uloga Nikole Špirića u nezakonitom zapošljavanju, nezakonitom povratu PDV-a i u višemilionskim mahinacijama pri carinjenju šećera mora biti razotkrivena, kao i svih ostalih, jer je očigledno da se iza nacionalističke retorike političara krila dobro osmišljena pljačka koju su organizovali visoki funkcioneri iz oba entiteta.

PDP poziva Tužilaštvo BiH da objavi sve detalje ove velike afere, kako bi građani znali da li na izborima glasaju za poštene i čestite ljude ili za one koji samo razmišljaju kako da još ukradu i kako da kupe novi stan u Beču ili vilu na Azurnoj obali.

Podaci o pljački u UIO BiH, koja je nezabilježena na ovim prostorima, potvrđuju ranije najave da će narod u Republici Srpskoj, kao i u Federaciji BiH, biti šokiran kad konačno sazna koliko je novca ukradeno i koliko su se pojedinci iz vlasti obogatili.

(RTV BN)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close