Najvažnije ljubavne lekcije iz studentskih dana

Bilo je tu dosta gradiva, no naučile smo ga. Ako mu je stvarno stalo, nikad se nećeš morati pitati o njegovim osjećajima, već ćeš s njim znati točno na čemu si. Ne zanemaruj prijateljice zbog dečka.

1. On će pokazati da te voli

Ako mu je stvarno stalo, nikad se nećeš morati pitati o njegovim osjećajima, već ćeš s njim znati tačno na čemu si. I ne, on neće samo pričati – on će to i pokazati.

2. Bolje biti solo, nego u lošoj vezi

Sve u životu ima svoje prednosti pa tako i soliranje. Da, bit će teških trenutaka, ali oni bi bili još teži da si s onim koji te zove po potrebi. Također, svaka od nas je imala “single fazu” u životu. Čak i ako ona traje već neko duže vrijeme, s tobom je sve u redu, prenosi index.hr.

3. Sve se može preboljeti

Bili ste mjesecima/godinama skupa, mislila si da je to to, a onda odjednom se sedmo nebo pretvorilo u deveti krug pakla. Koliko god sad bilo teško, tome ćeš se svemu kasnije smijati. I da, preživjet ćeš i naći nekoga tko će ti pokazati sasvim novi i bolji svijet.

4. Nađi hobi(je)

Pravilo koje vrijedi i za single i za zauzete cure. Ako si solo, hobiji će te držati zauzetom i pružiti ti priliku da upoznaš nove ljude. Ako si u vezi, oni će ti omogućiti potrebno vrijeme samo za tebe i držati te podalje od zamke koja podrazumijeva da se cijeli tvoj svijet vrti oko njega.

5. Svaka veza zahtjeva puno truda

I pritom mislimo na tvoj i njegov trud, a ne samo tvoj ili samo njegov. Ne kaže se uzalud da je za ljubav potrebno dvoje niti da samo ljubav često nije dovoljna. Vrijeme i udaljenost ponekad su očiti dokazi za to.

6. Ne zanemaruj prijateljice zbog dečka

Nije vrijedno toga. Kao prvo, svaka od nas treba prijateljice, jer ženske razgovore i druženja ne može zamijeniti niti jedan frajer. Drugo, one su bile tu i prije njega i zaslužuju poštovanje, bila ti slobodna ili u vezi.

7. Nemoj biti previše dostupna

Muškarci su lovci po prirodi i vole osvajati. Cure koje im oduzimaju taj užitak, brzo im prestaju biti zanimljive, jer se oko njih realno niti ne trebaju truditi.

8. Pametno se svađaj

Umjesto povišenih tonova i ružnih riječi, uvijek izaberi onaj drugi način dokazivanja da si u pravu i da tvoj partner mora nešto promijeniti. Na taj način puno su veće šanse da ćeš postići ono što želiš. Osim ako ga ne želiš otjerati od sebe, onda je prvi način potpuno ispravan.

9. Tko želi prevarit, prevarit će

Dakle, čemu raditi scene pred njegove izlaske ili putovanja s frendovima i slično? Ako te želi prevariti, napravit će to gdje god, a ne samo u ovakvim “posebnim” prilikama.

10. Nemoj igrat igrice

Iskrenost se uvijek puno više isplati. Također, ponekad je “dosadna” veza baš ono što trebaš, kako bi bila sretna.

avaz.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close