Muškarci OPREZ!

Žene na lukav način nagovaraju muškarce da rade mnoge stvari, na koje zapravo nikad ne bi pristali, samo da su imali malo više vremena razmisliti o njima.

Skupi pokloni, besmisleni kućanski poslovi, upitna moda… žene su infiltrirale mušku podsvijest kako bi nagovorile svoje partnere da izvode čitav niz radnji bez da su toga imalo svjesni. Pripremite se na ružnu istinu. Pogledajte načine na koji žene manipuliraju muškarcima.

1. “To je muški posao” – perete suđe, usisavate, kuhate dva puta sedmično, brinete se za bebu. No to je samo početak. “Kada ćeš pokositi dvorište?”, “Trebalo bi popraviti vrata od garaže”, “Dječju sobu valja okrečiti”, samo su neki od zahtjeva koji slijede. Ipak, čim spomenete da pravila igre nisu poštena, vaša supruga ili djevojka će kao iz topa ispaliti svoje tajno oružje: “To je muški posao!” Iznenada pomislite: “Tako je, ja sam pravi muškarac” i ponosno noseći svoje odijelo Supermana bezpogovorno izvršavate sve što želi.

2. Uklanjanje dlaka – muškarci imaju dlake u nosu, ušima, na leđima, rukama, nogama, prsima, stražnjici itd. Budimo realni, mi smo mješanci između pećinskog čovjeka i gorile. Ali većina žena žele da izgledamo poput delfina – glatko, nježno i aerodinamično. I tako svako jutro mnogi muškarci dobrovoljno skidaju dlake s lica, mjesečno i s prsiju, a posebnim prilikama i između nogu. Nemojte živjeti u zabludi, ono što žene cijene kao metodu kojom se postiže ljepota, Ženevska konvencija bi proglasila nehumanim.

3. Profinjen ukus za modu – vaša vam djevojka konstantno daje savjete kako da se obučete. To je postalo toliko učestalo, da ste joj dopustili da vam kupuje stvari za koje misli kako će vam super stajati. I tako stojite pred ogledalom u toj gay majčici dok ona oduševljeno govori: “Mmm, izgledaš kao Johnny Depp.” Tužno ali istinito, to vam je dovoljno da preskočite preko posljednjeg zida vašeg ponosa, izađete iz kuće i prepustite svoju sudbinu dugoj noći sramoćenja.

4. Posebna prehrana – sve donedavno mislili ste kako je Salsa ples, a tempeh začin. No sada oboje uživate u ogromnim porcijama salate s osam različitih žitarica i organskim maslinovim uljem. S obzirom da je ona odlučila jesti zdravije i voditi više brigu o okolišu, nehotice odlučuje o tome kako ćete se oboje hraniti.

5. Seks kao nagrada – seks bi trebao biti zabavan i nepredvidiva. No poput mrkve i magarca, vaša djevojka vam maše njime ispred nosa i koristi ga kao mamac kada nešto zaželi. Naravno, sve to radi na suptilan i profinjen način. “Ne osjećam se baš danas dobro, ali ako sutra odemo na večeru u onaj restoran koji mi je preporučila prijateljica, možemo nakon toga ostati duže budni.” I vi bez pogovora pristajete na uvijete.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close