-TopSLIDENogometSport

Mujić sudi derbi Željezničara i Borca, Peljto dijeli pravdu u Banovićima

Službena lica za 31. kolo Premijer lige

Premijer liga Bosne i Hercegovine ulazi u samu završnicu, a za vikend nas očekuju utakmice 31. kola.

Poznato je da će se sve utakmice preostala tri kola igrati u istom terminu, a takav raspored počinje ove nedjelje.

U nedjelju će biti na rasporedu svih šest utakmica koje će se igrati od 17 sati. Derbi kola igra se na Grbavici gdje će Željezničar dočekati Borac, dok se u ostalim mečevima sastaju: Mladost – Sarajevo, Zrinjski – Krupa, Radnik – Olimpik, Tuzla City – Velež i Sloboda – Široki Brijeg.

Također iz NSBiH danas su objavili da su poznata i službena lica za naredno kolo najjačeg ranga bh. fudbala.

Derbi između Željezničara i Borca sudit će Elvis Mujić iz Banovića, a njegovi pomoćnici će biti Stefan Tešanović i Sreten Udovičić, dok je četvrti sudija Sabrija Topalović.

Utakmicu između Mladosti i Sarajeva sudi Antoni Bandić iz Gruda, a pomoćnici su Amer Macić i Bojan Maksimović, dok je Dražen Marić četvrti sudija na meču u Doboju kod Kaknja.

U Banovićima se sastaju Tuzla City i Velež, a glavni sudija će biti Irfan Peljto iz Sarajeva. Njegovi pomoćnici su Goran Dujak i Enes Đozić, a Adis Mulahasanović je četvrti sudija.

Meč između Zrinjskog i Krupe u Mostaru će suditi Admir Musić iz Sarajeva s pomoćnicima Moamerom Čauševićem i Amirom Kadićem, dok je četvrti sudija Frano Jelić.

Što se tiče meča između Slobode i Širokog Brijega tu će glavi sudija biti Miloš Gigović iz Gradiške, a pomoćnici su Damir Lazić i Nebojša Žugić. Četvrti sudija na ovoj utakmici je Admir Šehović.

U derbiju začelja igraju Radnik i Olimpik, a glavni sudija na ovom meču je Dragan Petrović iz Banjaluke. Njegovi pomoćnici će biti Mirza Čejvanović i Boris Dujmović, dok ulogu četvrtog sudije ima Luka Bilbija.

SportSport

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close