MISS BiH Sandra Gutić stigla na Izbor MISS World 2013. u Indoneziju

Miss Bosne i Hercegovine Sanda Gutić u Indoneziji na pripremama za izbor Miss Svijeta 2013.
02. septembra Sanda je otputovala u Indoneziju. Pri dolasku na Bali uslijedio je prelijep doček gdje se Sanda upoznala sa ostalim učesnicama. Naša najljepša djevojka za 2013. godinu je već 2 dan u Indoneziji gdje traju pripreme za izbor Miss Svijeta 2013. Na samom dolasku privukla je pažnju mnogobrojni medija, bilo gdje da se Sanda pojavi oko nje su kamere i fotoaparati što se i vidi iz priloženih fotografija koje nam šalju organizatori Miss World, a zašto Sanda ima toliku medisku pažnju? I NIJE TAJNA, jer Sanda prelijepa i kompletna djevojka, tečno govori 4 strana jezika.
Prvi dan priprema protekao je u predstavljanju djevojaka iz cijelog svijeta, a ove godine je oboren rekord takmičarki, jer se na  takmičenju nalazi 132 zemlje učasnice i njihove predstavnice.
miss_world_2013_gutic_02Drugi dan priprema protekao je u predstavljanju učesnica u nacionalnim nošnjama. Za naredne dane predviđeno je formiranje grupnih takmičenja svih učesnica, nacionalni ples, kao i mnoga snimanja i probe. Naša Sanda smještena je u sobi s Miss Hrvatske Lanom Gržetić, a druži se i s drugim djevojkama, Miss Srbije, Miss Austrije, Miss South Africa, Miss France i Miss Northern Ireland, Miss Gibraltar.
Veoma je važno da građani određene države mogu dati glas podrške svojoj predstavnici, pa tako i građani Bosne i Hercegovine i šire mogu da pruže podršku tako što će „lajkati“ stranicu, a koja se nalazi na: https://www.facebook.com/pages/Miss-World-BosniaHerzegovina/354380054627343?fref=ts

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close