LifestyleShowbiz

Mišo Kovač žestoko po domaćoj estradi: Kurve su nekad bile kod Centrala, a sad su na televiziji

MIŠO KOVAČ i nakon pola stoljeća duge karijere radi na novom materijalu. Nakon koncerta u zagrebačkoj Areni, predstavio je svoju novu pjesmu “Takav sam rođen” koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Fayo.

“Pjesma ‘Takav sam rođen’ oda je Dalmaciji i mediteranskom način života, a ujedno je i prikaz čvrstog karaktera koji krasi Mišu svih ovih godina. Iako Mišo dugi niz godina živi u Zagrebu, ovom pjesmom još jednom pokazuje koliko voli Dalmaciju”, stoji u najavi singla kojeg je Mišo premijerno predstavio u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

“Pjesma je super, ali neće biti super dok nam oni to potvrde”, rekao je Mišo obraćajući se svojoj publici, kazavši da priprema album i da su tri nove pjesme već snimljene.

“Svi koji su nekad radili sa mnom su mrtvi, pa sam se morao odlučiti za nekog mlađeg, da ga ta ploča stvori”, poručio je Mišo, koji je za svog suradnika odabrao Branimira Mihaljevića.

“Htio sam snimiti nešto drugačije od onog što sam do sad radio. Osjeti se da je mali Mihaljević talentiran, ali danas je lakše snimiti cd nego ct mozga. To je  greška i vas novinara, jer morate biti kritičari. Trebali bi reći jednostavno ti nisi za pjevanje nego idi raditi u Keruma ili Konzum’, rekao je Mišo te nastavio u istom tonu.

“U Hrvatskoj nije važno što je dobro. Svi pjevaju. Nitko ne radi nego svi pjevaju i ženske se skidaju. Kurve su nekad bile kod Centrala hotela, a sad su na televiziji. Svako selo u Slavoniji ima tamburice, svako selo u Dalmaciji ima klapu. Ja snimam ploču za one posebne ljude koji su moji”, poručio je Mišo koji i u novoj pjesmi pjeva o poznatim motivima.

‘To je život Dalmacije. To je moj život, ali i život svih ljudi u Dalmaciji. Ja više volim Hrvatsku nego Ameriku’, poručio je Mišo u radijskom intervjuu.

Index.hr

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close