Mihajlović potvrdio da napušta klupu Srbije

Siniša Mihajlović objavio je da je odlučio da napusti klupu reprezentacije Srbije i da je prihvatio ponudu Sampdorije. prenosi B92..

“Odlučio sam da napustim reprezentaciju Srbije. Tužan sam zbog toga“, rekao je Mihajlović po završetku utakmice između reprezentacije Srbije i novinarske selekcije u Užicu.

Mihajloviću je ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije isticao u decembru, ali je posljednjih mjeseci najavljivao da je voljan da pregovara o nastavku saradnje.

Međutim, posljednjih dana špekulisalo se da će preuzeti Sampdoriju, tokom vikenda pojavile su se informacije da je njegova promocija zakazana za danas, što je on u Užicu i potvrdio.

“Novac nije imao nikakvu ulogu u mojoj odluci da napustim reprezentaciju Srbije i prihvatim ponudu Samdorije. Poziv Sampdorije nije nimalo uticao na moj odlazak iz reprezentacije, on se jednostavno desio. Odluku o odlasku sam bazirao na tome što čelnici Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i Zoran Laković nisu mogli da mi daju garancije da će nastaviti obavljati te funkcije“, rekao je Mihajlović.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close