Mercator Fashion Show Sarajevo donosi dašak zimskih radosti i predprazničnog raspoloženja

Mercator Fashion Show Sarajevo 30.11.2012 godine u 19:00h donosi dašak zimskih radosti i predprazničnog raspoloženja.

Mercator Fashion Show Sarajevo donosi zimsku čaroliju veselja za sve modne sladokusce. Pridružite se u petak 30.11.2012 godine u 19:00h u Mercator centru Sarajevo i zapikirajte zimske ili novogodišnje kombinacije mnogobrojnih brendova poput Accessorize, United Colors of Benetton, Sportina, Optika Salihbegović, Extreme Intimo, Astra, Intersport i Modiana, kojima ćete plijeniti poglede za vrijeme predstojećih zimskih dana i praznika.

Nakon modne revije Mercator Fashion Show Sarajevo, sigurno ćete dobiti odličnu inspiraciju kako za styling za zimske dane tako i za predstojeće praznike i najluđu noć! Istu večer, odmah nakon revije, svim kupcima biti će odobreni popusti od 10%-30% na određene artikle, a u Modiani i Intersportu je posebna akcija “kupiš tri platiš dva”.

Na  Mercator Fashion Show Sarajevo 30.11.2012 godine prošetat će se poznata imena BH modne scene a među njima specijalni gosti Miss BiH 2010 Snežana Prorok, Asmir Hanifić Best Model BiH 2010 i Vanja Kovačević Fashion TV model BiH. Među mlađim manekenima, dječije kolekcije će predstaviti članovi Udruženja manekena BiH (UMBIH) a neki od njih su osvajali i odlične rezultate na svjetskim izborima poput Željane Savić, Lamije Lagumdžija, Filip Drašković i dr.

Svi posjetitelji velike modne revije Mercator Fashion Show Sarajevo u petak 30.11. u 19:00h Mercator će podijeliti Olay kreme i brošure o Olay proizvodima. Olay je brend koji je u potpunosti posvećen transformaciji ženskih uvjerenja o tome što je moguće u njezi kože.

Vodeća modna agencija u BiH Abc Models i Udruženje manekena u suradnji s Mercatorom BH s velikim zadovoljstvom pozivaju sve zainteresirane da proslave početak zimskih radosti zajedno, stoga vidimo se 30.11.2012 godine u 19:00h u Mercator centru Sarajevo!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close