LifestyleShowbizVisoko

Memnun Muzaferija: Muzika, zabava i život mogu skupa

Memnun Muzaferija: Muzika, zabava i život mogu skupa

Muzička scena je bogata mladim talentima, koji mukotrpno grade svoju prepoznatljivost i postepeno osvajaju muzičko „tržište“.
Mnogobrojni  medijski, muzički rijaliti programi ponude nam mnoštvo talentovanih i manje talentovanih pjevača, a manji broj njih uspjevaju se održati na muzičkoj sceni.

Memnun Muzaferija iz Visokog, već dvije godine „radi“ u Visokom, Kiseljaku, Ilijašu i Sarajevu, a iza njega su i dva medijska rijalitija na Hayat-u.

Minulog vikenda Muzaferija je zabavljao goste poznatog sarajevskog kluba „Coyote“, a u Visokom je redovno u Galeriji „Likum 76“.

– „Od 2015-te, što bi rekli estradnim žargonom, tezgarim po ugostiteljskim objektima te povodom praznika, na vjenčanjima i svakojakim zabavnim programima. Trenutno „radim“ s Ajdinom Selimovićem i još uvijek unapređujemo repertoar jer publika je izuzetno zahtjevna“, kazao nam je Muzaferija.

Mladi student energetike, rođen u Visokom 30.05.1997. godine, po srednjoškolskoj naobrazbi je građevinac, a u svojoj dvadesetoj najvještiji je s mikrofonom.
Ne krije ambicije da se iskuša u autorskim pjesmama ali u međuvremenu publiku oduševljava svojim vokalnim sposobnostima koje mu omogućavaju da podjednako dobro pjeva Šabana, Muharema ali i nove estradne zvijezde „skida“ s lahkoćom.

„Estrada je zahtjevna, ima tu svega i svašta, međutim – uvjeren sam da kvalitet uvjek pobjeđuje. Svjestan sam da treba raditi i raditi, a da rezultat dolazi kao posljedica predanog rada. Nadam se da pod estradnim nebom ima mjesta i za mene. Ja intenzivno radim na tome, a znam da u ovom poslu treba mnogo faktora da se podudari do rezultata – da li ću imati tu sreću ili ne, vrijeme će pokazati.“

 

Za sve informacije i eventualne dogovore kontak: 062 734 784

https://www.facebook.com/MemnunMuzaferija.official/videos/526786114334711/

 

https://www.facebook.com/MemnunMuzaferija.official/videos/560149104331745/

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close