Maya Sar promovirala album prvjenac

U prisustvu velikog broja medija, kolega, prijatelja i poštovaoca njene muzike, Maya Sar promovirala je svoj prvi album pod nazivom “Krive riječi”. CD pod markicom “Hayat Productiona” predstavljen je u kongresnoj dvorani hotela Holiday Inn.

Maya Sar je tokom promocije s bendom predstavila nekoliko pjesama s albuma prvjenca, koje su prisutni s oduševljenjem pozdravili i nagradili velikim aplauzom i ovacijama.

Obraćajući se prisutnima Maya Sar se još jednom osvrnula na proces kreiranja albuma i istakla veliko oduševljenje saradnjom s eminentnim umjetnicima iz cijelog regiona. Također je kazala kako je glavni krivac za njen album suprug Mahir Sarihodžić, koji je na dan promocije proslavio i svoj 39. rođendan. Maya je tokom promocije otpjevala pjesmu “Milovanja”, te ju je posvetila svom suprugu kao rođendanski poklon.

Album prvjenac “Krive riječi“ sniman je četiri godine u čak deset muzičkih studija u regiji, u saradnji s velikim brojem muzičara iz cijele regije, kao i iz Italije. Kao mlada kantautorica, Maya Sar potpisuje muziku i tekst svih svojih pjesama i time donosi svjež i sladak dašak osvježenja na bh. muzičku scenu, kojoj manjka ženskih vokala.

“Krive riječi” je album na kojem se kroz 12 pjesama u potpunosti ističu mnogo puta iskazane vrhunske vokalne sposobnosti i muzikalnosti Maye Sar, a donosi mješavinu popa i soula.

Nakon sarajevske promocije, za danas je zakazana promocija u Banjoj Luci, a u srijedu će se održati promocija i u gradu na Neretvi Mostaru.

www.magazinplus.eu – Hayat, (Ajla Arifović)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close