-TopSLIDEKultura življenjaLifestyleShowbiz

Lideri svjesnosti u parku “Ravne 2” u avgustu 2023.

LIDERI SVJESNOSTI U PARKU ‘RAVNE 2’ U AVGUSTU 2023.

Za one koji planiraju doći u posjet bosanskim piramidama, tunelima i parku ‘Ravne 2’ u avgustu. čekat će ih prijatno iznenađenje. Naime, od 11.-13. avgusta 2023. u najljepšem parku na jugu Evrope upriličit će se susret ‘Lidera svjesnosti regiona’.

Očekuje se dolazak tridesetak slobodoumnih, duhovno naprednih osoba, koji su se izdigli iznad materijalističkih okova i manipulacije strahom koja dolazi od elitnih globalnih organizacija.

Među njima su učesnici iz Ljubljane, Skoplja, Sarajeva, Beograda, Niša, Zagreba, Podgorice, Bitole, Novog Sada, Ključa, Splita, Banja Luke, Čakovca, Samobora, Visokog i Rtnja.

Njihov Okrugli stol s diskusijama odvijat će se u subotu 12. avgusta te prvi dio dana u nedjelju 13. avgusta na ljetnoj pozornici ‘Vremeplova’. Bit će otvoren za javnost. U subotu će biti priređen i muzički koncert na otvorenom makedonske umjetnice Tanje Tzarovske (https://www.youtube.com/watch?v=E7Y30AzYTJ4).

Ovo će biti prilika da umni ljudi i stare duše progovre o duhovnoj nauci, svjesnosti, egzistencijalnim pitanjima i odgovoru na pitanje kako živjeti bez straha.

Konačan spisak učesnika bit će objavljen u drugoj polovini jula 2023. Svi oni koje ste gledali na youtube intervjuima, radionicama i predavanjima, sada će biti dostupni uživo.

Susret će biti okončan zajedničkom porukom/deklaracijom javnosti.

Ovo će ujedno biti i uvod u Festival duhovnosti ‘Sunce’ koji će biti organiziran u ljeto 2024. također u parku ‘Ravne 2’ u Visokom.

FB: Bosanska piramida Sunca

Tanja Carovska – Samo Moj

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close