LG Shop otvoren i u Visokom

Kompanija Stanić Trade otvorila je sinoć LG Techno Shop i u Visokom.
Kompanija Stanić Trade osnovana je 1994. godine. Od samog osnivanja kompanija razvija distribuciju tehničke robe, te nastoji kupcima na tržištu BiH ponuditi uređaje vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni. Kompanija Stanić Trade ima za osnovni cilj plasman vrhunskih inovativnih digitalnih proizvoda na tržište BiH, te putem široke distributivne mreže i vlastitih retail objekata svim kupcima u BiH pružiti kvalitetan uređaj po prihvatljivoj cijeni.

“Veliko mi je zadovoljstvo što smo napokon i u Visokom. Drago mi je što smo pronašli prostor i što građani Visokog i okoline mogu uživati u svemu onome što Techo Shop može ponuditi njima. Kompanija Stanić Trade najpoznatija je po brandu LG već dugi niz godina, ali u posljednje vrijeme, shodno širenju našeh retaila, zastupamo i ostale brandove kao što su Sony, Philips, Sharp, Elektrolux i dosta drugih brandova, koji su vezani za male kućanske aparate. Uređaji su vrhunske kvalitete, najpoznatiji svjetski brandovi i u ovom Shopu može se pronaći preko 2 500 artikala najpoznatijih svjetskih brandova”, kazala je, za Q radio, direktorica marketinga Stanić Trade, gospođica Aida Šehović.

Q Radio, u saradnji sa kompanijom Stanić Trade, nastavlja nagrađivati svoje slušatelje. Ove sedmice imate priliku osvojiti jednu od nagrada, u vrijednosti od 50 KM. Nagradna igra će se realizovati svakog jutra ove sedmice, u programu Q radija, nakon javljanja direktorice marketinga Stanić Trade, gospođice Aide Šehović.

radioq.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close