Legenda Real Madrida se vraća na fudbalske terene

Raul(37) se vratio igranju profesionalnog nogemeta.

Svi koji vole nogomet dobro znaju za Cosmos i slavu igrača koji su za njega igrali. Čast mi je što ću i ja biti dio kluba, rekao je Raul Gonzales, koji se vraća nogometu.

New York Cosmos nova je stanica u karijeri legendarnog španjolskog napadača Raula Gonzalesa (37), objavio je američki klub na službenoj stranici. 

Raul se umirovio prošloga ljeta, nakon dvogodišnje avanture u Kataru, ali iz penzije se vraća nakon ponude Cosmosa, kluba za koji su, između ostalih, nastupali Pele, Franz Beckenbauer i Giorgio Chinaglia. New York Cosmos postojao je od 1970. do 1985. godine, a 2010. godine ponovno se aktivirao i natječe se u drugoj ligi.

– Svi koji vole nogomet dobro znaju za Cosmos i slavu igrača koji su za njega nastupali. Cosmos je najviše napravio za popularizaciju nogometa u Sjedinjenim Američkim Državama i čast mi je što ću igrati za njega – rekao je Raul.

Cosmos je sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća krenuo s popularizacijom nogometa u SAD-u, a 2010. godine počelo je novo doba nekoć slavnog kluba. Raul će nastupati za novi klub od travnja 2015. godine kad kreće sezona, a preuzet će i ulogu glavnog čovjeka u omladinskom pogonu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close