-TopSLIDEBiHPrivreda

“Kuna” – Čestitka i podsjećanje

09.02.2000.

KUNA EXPORT-IMPORT d.o.o. Visoko Društvo za Proizvodnju kožne konfekcije, Zaštitne opreme, Trgovinu i Usluge

Export-Import d.o.o. “KUNA” Visoko

D.o.o.”Kuna” Visoko je društvo za proizvodnju trgovinu i usluge sa sjedištem u Bosni i Hercegovini, u Industrijskoj zoni grada Visoko. Firma je osnovana 1987. godine kao samostalna zanatska radnja, a zatim od 2000. godine proširuje svoje djelatnosti i time postaje društvo ograničene odgovornosti, sa punim nazivom Export-Import d.o.o. “Kuna” Visoko.

D.o.o. “Kuna” Visoko se ponosi svojom dugogodišnjom tradicijom prozivodnje zaštitne opreme na radu. Naši proizvodi i modeli proizvoda su prilagođeni kroz rad i blisku suradnju sa našim kupcima, prema njihovim potrebama, to je rezultat duge tradicije u proizvodnji i iskustvu.

Grad Visoko je historijski poznat po lahkoj, kožnoj, industriji i poznat je po mnogim nekad svijetskim kožnim proizvodima i same sirove kože. Ta ista koža se koristi u našim proizvodima kako bi se zadržala tradicija kvaliteta kože i proizvoda na području grada Visoko. D.o.o. “Kuna” Visoko svake godine proširuje svoj asortiman kako domaćih proizvoda, tako i stranih, i to sve prema potrebama naših kupaca i prema potrebi Bosanskohercegovačkog tržišta.

Saznajte gdje se nalazimo, i kako nas kontaktirati

Opširnije: kuna-visoko.com

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close