KUD “Visoko”: Saopćenje za javnost

Obavještavamo javnost da će KUD “Visoko” Visoko  napraviti pauzu  sa svojim redovnim aktivnostima održavanja proba u toku mjeseca Ramazana.Planirano je da se dana 03.08.2013.godine  organizuje zajednički iftar za sve članove KUD-a, što podrzumijeva aktivne članove, roditelje djece koja su uključena u rad   i sve građane koji su zainteresirani za aktivno uključivanje u rad sekcija KUD-a.

U narednoj sezoni planira se i formiranje novih sekcija KUD-a za koje će biti raspisan javni poziv za uključivanje  zainteresovanih zajedno sa pozivom za uključivanje u rad  standardnih sekcija društva.
Zajedničko iftarsko druženje bit će  prilika da se porazgovara o aktulnom stanju, o načinu prevazilaženja finansijkih poteškoća u radu sa ciljem dugoročnije opstojnosti Društva koje je od velikog značaja za općinu Visoko i njene stanovnike .

Svi koji žele prisustvovati iftaru dana 03.08.2013. potrebno je da izvrše prijavu putem telefona br. 061 622- 624 (Sanela Dišalari).

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Ramazan Šerif Mubark Olsun sa željom da mubarek dane mjeseca Ramazana provedu u zdravlju i zadovoljstvu sa svojim najmilijim.

PREDSJEDNIK

mr.  Emir Sudžuka, s.r

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close