KRALJ NARODNE MUZIKE: Koncert Šabana Šaulića povodom drugog rođendana 072info

Nakon što se u januaru plasirala informaciju kako će portal 072info u Gradskoj areni Zenica 11. aprila upriličiti koncert povodom dvije godine uspješnog rada i djelovanja i to koncertom kralja narodne muzike Šabana Šaulića, odmah je zavladalo veliko interesovanje cjelokupne bh. ali i regionalne javnosti.

„Ovaj spektakularni koncert u zeničkoj Areni definitivno će biti nešto što se do sada nije imalo prilike vidjeti na ovim prostorima, a otkrivanjem atraktivne gošće koncerta 072info definitivno opravdava epitet ‘koncert godine’ koji će okupiti 10 000 posjetilaca na jednom mjestu“ – kazao je vlasnik i direktor 072info, Dino Pašalić.

Naime, pored kralja narodne muzike Šabana Šaulića svojim nastupom i interpretacijama mnogobrojne posjetioce oduševit će i gošća koncerta atraktivna Aleksandra Prijović, a koja uživa u ogromnoj popularnosti širom BiH i regije. Spoj mladosti Prijovićke ali i iskustva koje posjeduje jedinstveni Šaulić garantuju nezaboravno veče 11. aprila, ali organizator sugeriše kako iznenađenjima nije kraj.

“Program se, kada govorimo o muzičkom dijelu, ne završava sa atraktivnom i popularnom Aleksandrom ali i ‘doktorom narodne muzike’ Šabanom Šaulićem, mnogobrojna bh. javnost koja bude u Areni Zenica zajedno sa nama biće oduševljena i specijalnim gostom iznenađenja” – dodaje Pašalić.

Ulaznice su zvanično puštene u prodaju, tako svi zainteresovani ulaznice po cijeni PARTER – 10 KM i TRIBINE – 15 KM mogu kupiti u poslovnicama Biss-Toursa u Zenici i Sarajevu, STR Admir Kakanj, putem portala Kupikartu.ba, a nekoliko dana pred koncert i putem ulične prodaje.

saban-saulic-00232

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close