KOVAN M.I.: Jedini iz BiH dobitnik priznanja za nevjerovatnu tehnologiju

Danas je u Hotelu Hollywood u Sarajevu, KOVAN M.I. DOO iz Gračanice uručeno priznanje za nevjerovatnu tehnologiju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost i okoliš

 

Priznanje je dodjeljeno u okviru Drugog internacionalnog sajma i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u BiH, koji se održava pod nazivom RENEXPO® BIH  2015.

 

KOVAN M.I. doo jedina je kompanija iz BiH kojoj je uručeno ovo priznanje, čime je još jednom ukazano na lidersku poziciju KOVAN M.I. doo u proizvodnji proizvoda za korištenje obnovljivih izvora energije.

 

Priznanje za nevjerovatnu tehnologiju, obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost je jedno od mnogobrojnih priznjanja koja su KOVAN M.I. doo dodjeljena za tehnološke inovacije i energetsku efikasnost  „EKOLINE Kovan“ proizvoda.

 

Još jedna u nizu nagrada za najpoznatiji bh.brand u oblasti obnovljivih izvora energije.
RENEXPO® BiH  je najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, predstavnika struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

 

Ovaj dvodnevni događaj se održava u Sarajevu 4. I 5.11. 2015.godine a okuplja renomirane stručnjake , lokalne i internacionalne eksperte.godine, s ciljem promoviranja koncepta  korišćenja obnovljivih izvora energije i predstavljanja tržišnih potencijala ovog regiona.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close