BiHPrivreda

“Koteks” će na sajmu u Njemačkoj izložiti proizvode iz namjenske industrije

Preduzeće KOTEKS d.o.o. Tešanj, BiH će po prvi put izložiti proizvode iz oblasti namjenske industrije na 43. međunarodnom sajmu ‘’IWA Outdoor Classic 2016’’, Nurnberg, Njemačka.

Riječ je o najvećem i vodećem međunarodnom sajmu za lov i streljanje, vanjsku opremu, kao i opremu za civilnu upotrebu i administrativnu sigurnost. Na ovom sajmu predstavit će se najpoznatiji proizvođači i distributeri iz ove oblasti.

Štand Koteksa možete posjetiti u periodu od 04.03.2016.- 07.03.2016. godine u Nurnbergu (Njemačka) i nalazi se u hali broj 9 na broju 129 štand.

Inače, Koteks d.o.o. je vodeće preduzeće za otkup i preradu kože u Bosni i Hercegovini i regionu.

U svom proizvodnom programu Koteks d.d.Tešanj nudi: zaštitnu opremu, kožnu konfekciju i galanteriju, obuću, opremu za sport, lov i ribolov, opremu za policiju i vojsku, opremu za security,balističku opremu i opremu za javni red i mir, motociklističku opremu, zaštitnu opremu, presvlačenje sjedišta i enterijera vozila.

Funkcionalnost, udobnost i visok estetski dojam su atributi koji krase proizvodni program ove kompanije. Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih materijala i savremenog dizajna, svi proizvodi u potpunosti ispunjavaju svoju namjenu.

Kompanija  obavlja djelatnost u skladu sa sljedećim standardima: ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18.001-2007.

Pored uvođenja standarda u sisetem proizvodnje kompanija proizvodi visokokvalitetne proizvode i stvaranje novih vrijednosti kroz primjenu moderne tehnologije, zadovoljavajući  ekološke, zdravstvene I sigurnosne standarde, u skladu s održivim razvojem,

Takođe, obukom i usavršavanjem kadrova daje doprinos povećanju stepena zaposlenosti i razvoju društvene zajednice.

Akta.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close