PolitikaRegion

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj: Održavanje reda i poštovanje zakona je u interesu svih na Kosovu

Haradinaj se na Fejsbuku oglasio o akciji Rosu

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj oglasio se na Fejsbuku o aktivnostima Specijalne jedinice kosovske policije Rosu na severu zemlje.

 

On je napisao da je ta akcija bila u potpunoj saglasnosti sa zakonom i da nije povezana sa bilo kojim političkim događajem.

Haradinaj je pozvao građane, političke subjekte i gradonačelnike da doprinesu održavanju javnog mira.

“Danas je, po nalogu kosovskog specijalnog tužilaštva, na severu Kosova sprovedena policijska operacija hapšenja pojedinih osumnjičenih za ubistvo političara Olivera Ivanovića. Ova policijska akcija bila je u potpunoj saglasnosti sa zakonom, u skladu s naređenjem specijalnog tužilaštva, i ni na koji način nije povezana sa političkim dešavanjima. Uveravam sve građane da potezi Kosova neće nikada biti usmereni protiv bilo koje etničke ili političke grupe. Pozivam građane, političke subjekte, gradonačelnike, posebno one na severu i sve druge, da doprinesu održavanju i unapređenju javnog mira u službi mira i stabilnosti. Važno je da niko ne podpadne pod uticaj na razne dezinformacije.Održavanje reda i poštovanje zakona je u interesu svih na Kosovu”, napisao je Haradinaj na Fejsbuku

 

Buka

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close