Koncert Dine Merlina u Beogradu rasprodan, drugi zakazan za 25. oktobar

Iako se o tome spekuliše, trećeg koncerta ove godine neće biti.

Iako je do nastupa Dina Merlina u Kombank Areni ostalo još mjesec dana, sve karte za koncert 24. oktobra su već rasprodate.

Zbog velikog interesovanja publike iz Srbije, ali i okruženja, Dino Merlin će, na radost svih fanova, održati i drugi koncert u Areni, 25. oktobra.

Iako se o tome spekuliše, trećeg koncerta, kao prije četiri godine, kada je oborio rekord najveće beogradske dvorane, ove godine neće biti.

Nakon rasprodatog spektakularnog koncerta na stadionu Koševo u Sarajevu na kojem je prisustvovalo preko 70.000 posjetilaca, Dino Merlin dolazi u Beograd, u najveću dvoranu u Srbiji – Kombank Arenu.

Koncert je zakazan za 24. oktobar, a ovo će biti prvi nastup balkanske zvijezde u Beogradu nakon novembra 2011. godine kada je tokom tri noći u istoj areni okupio preko 60.000 posjetilaca iz cijele Srbije.

“Čini mi se kao da je moj posljednji beogradski nastup bio jučer, a ne prije gotovo četiri godine. Sjećanja na te tri večeri su tako jaka i živa da sam novi nastup u Beogradu odgađao misleći da je prerano, a prošle su godine.”

On je sa svojim bendom u proteklih 12 mjeseci održao brojne koncerte predstavljajući aktuelni album Hotel Nacional. Nastupao je od Sjedinjenih Država i Kanade preko Skandinavije, Holandije, Austrije do Makedonije, u velikim koncertnim dvoranama i arenama, rušeći rekorde posjećenosti i priređujući svaki put vrhunski šou i svaki put iznova oduševljavajući publiku.

“Nakon mog četvrtog velikog koncerta u Sarajevu prošlog mjeseca, sa još većim nestrpljenjem očekujem svoj četvrti koncert u Beogradskoj areni i susret sa mojom publikom” , kazao je Merlin.

 

(vijesti.ba)

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close