Kultura življenjaLifestyle

Koliko je Cristiano Ronaldo platio da mu surogat majka rodi djecu

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo postat će otac po drugi put, ali je, kao i prvi put, platio surogat majci da mu rodi djecu.

Britanski mediji navode da će Ronaldo uskoro postati otac, pošto će najboljem fudbaleru svijeta surogat majka u Americi roditi dva sina.

Ronaldo ima sedmogodišnjeg sina Cristiana Juniora, kojeg je, također, rodila surogat majka. Portugalski fudbaler krije od javnosti ko je majka njegovog sina.

Britanski mediji prenose da se Ronaldo povjerio prijateljima da će poslije porođaja blizance dovesti da žive u njegovoj vili u Madridu, čija je vrijednost 5 miliona funti.

A pošto se sve to više-manje zna, sada se, naravno, ide u potragu za novim detaljima. Iako se Ronaldo trudi da krije detalje iz privatnog života, portugalski i engelski mediji uspjeli su da dođu do informacije o tome koliko će zvanično najbolji fudbaler svijeta da plati surogat majci kada mu bude rodila blizance.

Riječ je o sumi od 17 miliona eura, kojom Ronaldo vjerovatno plaća i šutnju i to da se krije od javnosti. Također, Ronaldo je i za svog prvog sina, Cristiana Juniora iskeširao 12 miliona eura.

m.avaz.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close