Koji su horoskopski znakovi najbolji u seksu?

Svaki znak donosi svoje mane i vrline, ali koji od njih vlada spavaćom sobom?

Svima je poznato da je prema osnovnim odlikama Škorpion horoskopski znak koji je najbolji u krevetu. Ipak, ni ona nije savršena. Nekome bi se možda više svidjela Vodenjakinja, koja voli eksperimentiranje, nekome direktni Ovan, a nekome napadna Djevica. Zaključak? U krevetu je najbolji onaj horoskopski znak koji vama najviše odgovara.

Ovan

Ovaj vatreni znak poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće bojati pokazati vam i svoje najzločestije maštarije. Jedini problem s Ovnovima je to što vole brzo prijeći na stvar, pa se nećete previše usrećiti uživate li u dugoj predigri. Kad je riječ o preuzimanju vodstva, na Ovna uvijek možete računati. Ipak, najčešće se sve odigra prebrzo.

Bik

Za razliku od Ovna, Bik voli uživati u seksu. Romantični uvod u okviru večere ili vina uz svijeće savršen je način zagrijavanja. Nakon što ste zagrijani, pripremite se na dugu predigru, jer on želi udovoljiti. Ako ste romantični, Bik je stvoren za vas.

Blizanci

Blizanci će upotrijebiti svu svoju inteligenciju i domišljatost da vas izvuku iz odjeće. Čak i kad im to uspije, nastavit će vam laskati. S njima je seks preko telefona savršen, jer, osim što uživaju u dugim razgovorima, imaju i bujnu maštu.

Rak

Rakovi su veoma emotivni, pa uglavnom ne pristaju na seks ako nemaju jake osjećaje prema drugoj osobi. Seks za njih mora biti lijep, poetičan i topao. Ako je nježnost ono što najviše cijenite u seksu, Rak je najbolji izbor za vas.

Lav

Lavova strastvena i avanturistička priroda ne može se obuzdati. On će uvijek nalaziti nove načine da vas zadovolji i da vi zadovoljite njega, ali će stalno težiti tome da ostane dominantan. Seks s Lavom nećete moći zaboraviti, ali se nemojte razočarati kad shvatite da je njemu vaše zadovoljstvu uvijek na drugom mjestu u odnosu na njegovo.

Djevica

Stidljiva i oprezna Djevica iznenađujuće je slobodna i razuzdana u krevetu. Rezerviranost i prizemnost ne odnose se na njihovu požudu. Kad Djevica jednom stekne poverenje u vas, nećete imati ni trenutka mira (bar kad je riječ o seksu).

Vaga

Vaga je umjetnik kad se radi o seksu. Ona želi da bude u savršenom skladu sa svojim partnerom, da svaki detalj u okruženju bude na mjestu i da atmosfera bude savršena. Vage vole lijepo donje rublje, masaže eteričnim uljima i laganu glazbu, a na one koji se s njima nađu u krevetu, djeluju potpuno opijajuće.

Škorpion

Vatren i razuzdan Škorpion ima najjači libido u cijelom horoskopu. Njihov seksualni magnetizam teško je ignorirati. U krevetu se pokazuju kao savršeni ljubavnici koji vole zadovoljiti i sebe i svog partnera. Ipak, seks je nerijetko i jedina stvar koja im od vas treba, pa se nakon seksa, kad se Škorpion ohladi, možete osjećati iskorišteno.

Strijelac

Strijelac je majstor zavođenja i uživa u lovu na nove „žrtve”. On stalno usavršava svoju vještinu zavođenja i usredotočuje se na objekt svojih želja tek kad ga potpuno razoruža. Tad na scenu stupa njegova spretnost u seksu. Ukoliko volite intenzivnu predigru, Strijelac je idealan izbor za vas.

Jarac

Jarac možda djeluje suzdržano, ali je u krevetu, kad do njega dođe, neočekivano strastven ljubavnik. Njemu je za prvi korak potrebno puno, strpljiv je do granice drskosti, ali kad jednom dospijete do kreveta, Jarac će ispustiti svu energiju i dati sve od sebe da vas zadovolji. Strpljenje će, kod Jarca, biti nagrađeno.

Vodenjak

Volite li eksperimentirati u seksu, s Vodenjakom ćete se savršeno uklopiti. Vodenjak voli smišljati nove načine na koje može zadovoljiti i sebe i partnera i u tome nepogrešivo uspjeva. S Vodenjakom vam u krevetu nikad neće biti dosadno.

Ribe

Slično kao i Rakovi, i Ribe će više cijeniti emocionalnu stranu seksa. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – sve je to važno Ribama. Ipak, u krevetu ćete vi morati obaviti većinu posla. Ribe tijekom seksa vole biti pasivne, kao i uživati u pažnji koju će joj partner posvetiti.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close