Klix: Miss Earth BiH – Nakon srednje škole preselila je u Visoko

Jasna Ivetić je rođena Novosađanka koja je odlučila živjeti u našoj zemlji. Nakon srednje škole preselila je u Visoko, građić u koji se zaljubila dok je još kao djevojčica dolazila na raspuste. Jasna danas ima 21 godinu, studentica je sanitarnog inžinjeringa i učesnica finalnog izbora Interfly & Miss Earth BiH 2013.

(Klix.ba)

Jasna kaže da je još od djetinjstva bila vezana za BiH i Visoko. Nakon što je završila srednju školu u Novom Sadu odlučila se na veliki i hrabar potez – preseljenje u BiH, gdje je nastavila živjeti.

Za sebe kaže da je prije svega studentica. Studira sanitarni inžinjering, a dugo vremena se bavila i glumom. Na prvom mjestu joj fakultet koji želi da završi na vrijeme. Kaže da joj je primarni hobi kuhanje i da u kuhinji provodi mnogo slobodnog vremena, a ono što pripremi svaki put bude drugačije. Osim kuhanja voli sport, trening i prirodu.

Na takmičenje se prijavila jer je željela da vidi gdje su joj granice. Kao djevojčica je maštala da će biti učesnica izbora za miss. Svjesna je da je lijepa, pametna i sposobna da se bori za titulu s drugim djevojkama. Ovim izborom želi sebi pokazati i dokazati koliko može. Svjesna svojih mogućnosti, hrabro ističe da želi pobjedu.

Kaže da je kroz takmičenje zavoljela modeling i ako joj se pruži prilika za inozemnom karijerom rado će je iskoristiti.

Slobodno vrijeme koristi za svoje najdraže, ali i da brine za svoj izgled.

Jasna nema određeni tip muškarca, ali kaže da je u ljubavi ista kao i na izboru. Daje maksimum i očekuje isto.

Jasna na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close