LifestyleModa i ljepota

Karma Party i posjeta Manavgat vodopad za najljepše djevojke Miss BiH za Miss Svijeta 2017

Dvadesetčetiri  finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017 nastavile su svojim pripremama u prelijepom hotelu „Grand Prestige Hotel & Spa  5* SIDE Antalija, gdje uživaju u uslugama koje nudi ovaj fantastični kompleks.

Ovaj prekrasan “all inclusive” hotel sa 5*  nudi razne usluge među kojima se ističu  bazeni, prekrasno jezero, vlastita plaža, bazeni sa toboganom, Kleopatra Spa centar, Niagara disco club, restorani, amfiteatar, kogresna dvorana i dječiji klub koji će omogućiti najmlađim da uživaju u ovom prekrasnom kompleksu.

Organizatori i domaćini su djevojkama priredili vrhunsku uslugu, te organizovali i pjena party.

Nakon niza aktivnosti, djevojke su posjetile poznati Manavgat vodopad koji je savršeno stajalište za ljubitelje prirode.

U večernjim satima djevojke su posjetile i jedan od najpoznatijih klubova u ovoj oblasti „Karma“ kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na izvanrednoj dobrodošlici.

A koja djevojka od 24 najljepše finalistice će preuzeti krunu najljepše  djevojke u BiH 2017 ostaje nam da vidimo 01.10. na izboru Miss BiH za Miss Svijeta u Kongresnoj dvorani hotela „Terme“ Ilidža s početkom u 21:00h uz direktan tv prenos.

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close