Kolumne

Josip Šimić: Saopćenje za javnost – Čović je nešto najgore što se Hrvatima moglo dogoditi

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

 Josip Šimić – profil FB

Povodom izjave beogradskog momka Dragana Čovića, o tome “kako je revizija nevjerojatna greška”, te “kako je revizija unijela nepotrebne nemire i narušila sukobe”, u tome pogledu, izjavljujem slijedeće:

1. Istina je, da Bakir Izetbegović nije imao podršku preostala dva člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića i Dragana Čovića, ali je neistina, (da to što Čović nije podržao reviziju tužbe BiH protiv Srbije), da Bakir Izetbegović nema podršku hrvatskog naroda u BiH, koji je zajedno sa Bošnjacima proživio teško stradanje u perodu od 1992.-1995. godine od strane paravojnih srpskih snaga!

2. Čovićeva nepodrška Bakiru Izetbegoviću ne znači i nepodrška hrvatskog naroda u BiH, jer beogradski momak Dragan Čović, nije “hrvatski narod”, i jer je upravo zahvaljujući Srbima, Čović danas to što jest, a Čović se Srbima itekako odužuje, na taj način što je postao pisaća olovka u rukama Milorada Dodika, koji precrtava hrvatski narod po RS-u! Čović je obični trabant srpskog člana Predsjedništva!

3. Dragan Čović dok je obnašao funkciju direktora Sokola u Mostaru, opravljao je srbo-četničke avione, koji su granatirali hrvatski Vukovar i Dubrovnik, i to je notorna činjenica! Stoga je nepodrška Dragana Čovića i razumljiva, jer je rat proveo u Uredu, a preko noći mutirao iz nekada dobrog poslušnog beogradskog momka u dobrog katolika i Hrvata!

4. Revizija tužbe BiH protiv Srbije u budućnosti, bit će odraz pravde i poruka onima, da zauvijek kažu NE RATU, JER RAT JE LUDOST! Revizija je nužna, jer bez pravde nema budućnosti!

5. Svatko tko negira činjenice, da su paravojne srpske snage nad Bošnjacima i Hrvatima izvršile genocid, zločin protiv čovječnosti i civilnog stanovništva, za mene čini veći zločin, i odraz je njegove nečovječnosti! Samo nečovjek moraš biti, da ne podržiš reviziju tužbe protiv Srbije, jer mi to dugujemo žrtvama i onima koji su poginuli za nas! Reviziju ne podržaše samo ratni profiteri!

6. Stoga je Čović imao pravno-moralnu odgovornost i dužnost, da podrži reviziju tužbe BiH protiv Srbije, iz poštovanja prema poginulim hrvatskim braniteljima, njihovim obiteljima, prognanim Hrvatima iz Posavine, njih 145.000 tisuća! Zahvaljujući prolivenoj krvi hrvatskih branitelja, Čović je svoje dupe smjestio na sigurno narednih još 30 godina! Zbog toga ću slijedeći tjedan raskrinkati Čovićevu grupu optuženu za ratne zločine. Ekskluzivan dokument SIPA-e je došao u moje ruke, a koji se dugo vremena skrivao od Tužiteljstva BiH. Dokument sam odnio u Tužiteljstvo BiH prošli tjedan, tako da je Tužilac za ratne zločine Tužiteljstva BiH formirao predmet. Ovo ću uraditi samo zato, jer naši generali HVO-a prolaze teško montirano stradanje pred farizejskim sudovima zbog i po nalogu RS-a, a Čović ni da mrdne. Ali se zato pobrinuo da u zatvor ne odu njegovi poslušnici osnovano sumnjivi za ratne zločine! Dodik krivi naše hrvatske generale zbog navodnog zločina u Posavini nad Srbima! A gdje je nestalo 145.000 tisuća Hrvata iz Posavine?!

7. Čović je nešto najgore što se Hrvatima moglo dogoditi, stoga je njegova eliminacija na političkoj sceni nužna, za budućnost hrvatskog naroda u BiH i svih građana! Nadam se, da ćete moći video pregledati, ali prethodno zbog užasavajućih scena, morate potvrditi svoju dob!

Vidjeti tri linka:

https://youtu.be/CWVwFgneFHk

https://youtu.be/EXkpFt2aw3k

https://youtu.be/Qm2bO3zWDu8

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close