Ostali sportoviSport

Joshua na Wembleyju nokautirao i Klička te objedinio tri titule prvaka svijeta

Anthony Joshua nastavlja rušiti sve pred sobom. Devetnaest mečeva, devetnaest pobjeda. Srušio je i velikog Vladimira Klička te objedinio titule po IBF, WBA Super i IBO verzijama teške kategorije.

U prvoj rundi Kličko je zauzeo sredinu ringa, a obojica boksera oprezno su se borila ne želeći primiti udarac.

Nešto energičniji bio je početak druge runde. Borba ide Kličku na ruku jer je Joshua sve nervozniji. Obojica su još uvijek bila bez pravog udarca.

Joshua je u trećoj rundi opasno krenuo na Klička i uslijedili su prvi ozbiljniji napadi i problemi za Ukrajinca pa je runda otišla na njegovu stranu.

Kličko je u četvrtoj rundi zadao opasnu seriju udaraca. Joshua je uzdrman, traži spas, ali je uspio uzvratiti jednim udarcem. Joshua je polako počeo gubiti strpljenje.

Ukrajinac je u petoj rundi bio u nokdaunu, ali se izvukao. Primio je teške udarce, ali je jednako žestoko izudarao Joshuu. Ovakvog Klička gledoci nisu odavno vidjeli i mnogi su bili iznenađeni njegovom taktikom.

U šestoj rundi Kličko je počeo direktom i Joshua je bio na podu. Ipak, opet se vratio i do kraja runde u potpunosti se oporavio.

Znatno mirnija je bila sedma runda. Joshua je sve više bio u defenzivi, dok je Kličko nametao ritam i sa bočnim udarcima ulazio u protivnika.

Joshua se oporavio pred kraj osme runde, vratio je snagu i kada je htio krenuti u ozbiljniju seriju udaraca, vrijeme je isteklo.

Uslijedile su dvije mirnije runde, a u jedanaestoj je Joshua napokon nokautirao Klička.

 

Klix

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close