-TopSLIDEBiHPolitikaRegion

Još jedan skandal: Ambasador BiH u Srbiji se zahvalio Vulinu za podršci studenticama koje su veličale Mladića

SRAMOTAN ČIN

“Srbi u Republici Srpskoj znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e kome je, kao u srednjem vijeku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin”, kazao je on

Ambasador BiH u Republici Srbiji Aleksandar Vranješ razgovarao je u Beogradu sa direktorom Bezbjednosno-informativne agencije Srbije (BIA) Aleksandrom Vulinom.
“Podršku direktoru BIA Vulinu sam dao i u lično ime, kao ambasador BiH u Srbiji. Republika Srpska i srpski narod veoma dobro znaju koliko su te sankcije neopravdane i nepravedne, jer mi decenijama trpimo razne oblike pritisaka, sankcija, oduzimanja nadležnosti, kršenja ljudskih prava od SAD, OHR i drugih zapadnih zemalja”, rekao je Vranješ.
– Srbi u Republici Srpskoj znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e kome je, kao u srednjem vijeku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin – kazao je on.
Zahvalio je direktoru BIA-e na podršci studentkicama koje su veličale ratnog zločinca Ratka Mladića i jezivim porukama šokirale javnost u regionu.
– Zahvalan sam direktoru Vulinu na tome što je Valentini Vujičić i Slađani Todić obezbijedio stipendije i mogućnost nastavka školovanja na Akademiji za nacionalnu bezbjednost i time pokazao da Srbija stoji iza svih Srba gđe god oni živjeli i kakve god nepravde trpili – kazao je Vranješ.
(DEPO PORTAL/mm)
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close