-TopSLIDEVisoko

JKP “Visoko”: Fondaciji “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ prvi priključak na novoizgrađenu vodovodnu mrežu

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko informiše javnost i stanovništvo Grada Visoko da je danas Služba za vodovod i kanalizaciju izvršila prvi priključak na novoizgrađenu vodovodnu mrežu prema korisniku Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ – gospodin Semir Osmanagić.

Ovim završenim priključkom data je velika podrška kako samom radu Fondacije, tako i razvoju turizma u našem Gradu.

U narednom periodu nastavit će se realizacija ostalih kućnih priključaka na novoizgrađenu vodovodnu mrežu Grada Visoko u naseljima Ravne i Paljika, te u ostalim planiranim naseljima: Dubrave, Muhašinovići, Biskupići, Gornja Zimča, Donja Zimča, Šareni Hanovi, Monjare, Liješeva i Orašac.

Ponovo obavještavamo i pozivamo sve stanovnike odnosno vlasnike građevinskih objekata sa navedenih područja, a koji do sada nisu podnijeli Zahtjev za priključenje na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, da isti što prije podnesu, kako bi pristupili potpisivanju Ugovora o  pružanju vodosnabdijevanja, te bili blagovremeno priključeni na vodovodnu mrežu Grada Visoko.

Predavanje Zahtjeva za priključenje na vodovodnu mrežu Grada Visoko navedeni korisnici mogu realizovati u prostorijama JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko Naselju Luke br.16 svaki radni dan u periodu od 07:30h do 15:30h, te ih molimo da prilikom predavanja Zahtjeva kod sebe imaju ličnu kartu koju će trebati dati na uvid našem službeniku.

JKP Visoko

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close