Kultura življenjaLifestyle

Je li tamnoputi ljepotan uzrok ljubavnog fijaska Damira i Dejane?

Stižu mogući razlozi raskida

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur raskinuo je sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković, a odmah nakon toga su se pojavili i mogući odgovori šta se to desilo.

Srbijanski mediji prenose da je možda svoje prste upetljao jedan tamnoputi momak čiji je identitet za sada nepoznat.

Već sada bivša Damirova djevojka objavila je video na Instagramu sa plaže, a u njenom društvu bio je pomenuti momak. Video je objavljen prije 10 dana dok su Damir i Dejana još uvijek bili u vezi, a Dejana je poručila da se radi o marketing kampanji, pa su ona i pomenuti momak iskoristili priliku za snimanje videa. Iako je vjerovatno u pitanju Instagram story, srbijanski mediji uspjeli su da dođu do screenshoota, a Dejana nije sačuvala ovaj story pod trajne.

Problem predstavlja činjenica da su oboje na videu u golišavom izdanju, a veoma je moguće da se baš to nije svidjelo našem Damiru. Da li su nakon tog videa pale teške riječi od našeg tenisera, teško je reći, ali za sada stoji činjenica da su nekoliko dana kasnije raskinuli.

Damiru raskid navodno nije teško pao i više je skoncentrisan na karijeru, a da li je zaista tako mogli bi se uvjeriti već na turniru u Montpellieru gdje on danas igra meč četvrtfinala protiv Francuza Richarda Gasqueta.

Inače, Damir i Dejana su bili u vezi od prošlog ljeta, odnosno od trenutka kada je Džumhurova karijera krenula uzlaznom putanjom.

sportsport.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close