Kolumne

Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu?

DRAGAN BURSAĆ NAKON SINOĆNJIH PROTESTA
Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu?

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, napisao je sinoć Bursać

Povodom sinoćnjih događaja u Banjaluci, novinar Dragan Bursać sinoć jeobjavio status na Facebooku:

“Gradonačelnik Banjaluke večeras  je bio sve ono što je bezmuda Banjaluka zadnje tri decenije. Ljigavo, nepismeno, tobože neinformisano stvorenje, koje se pravi da ne poznaje mračnu prošlost Banjaluke (čitaj ubijanje i protjerivanje nesrba).

Po Radojičiću ovo večeras nije slika mirne i građanske Banjaluke (sic!).

Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu? O, pa da, to je ista ta “fina Banjaluka”, što se bahati po pabovima, dok im komšiju dva puta u nekoliko dana proganjaju specijalci, samo zato što pita ko mu je ubio dijete?!

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK. Od opskurne kandidature za Evropsku kulturnu prestonicu, do pokušaja organizivanja koncerta na mjestu torture, sile i nepravde.”

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close