Javni poziv Privrednim društvima i pravnim licima iz Čekrekčije, Vrela i Dolipolje

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PODATAKA

Privrednim društvima i pravnim licima sa područja naseljenih mjesta Čekrekčije, Vrela i Dolipolje, Služba za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i katastar nekretnina općine Visoko oglašava i upućuje

 

JAVNI  POZIV

ZA DOSTAVLJANJE PODATAKA

 

Za područje naseljenih mjesta Čekrekčije, Vrela i Dolipolje planira se donošenje detaljnog planskog dokumenta u cilju određivanja lokacijskih uslova kojima će se definisati namjena, položaj, funkcija, veličina i oblikovanje građevina u obuhvatu ovog područja.

Pozivaju se svi privredni subjekti koji imaju poslovne objekte na području Čekrekčija, Vrela i Dolipolja, kao i sva pravna lica koja imaju zemljište, odnosno interes za gradnju poslovnih ili stambenih objekata na ovom području, da dostave Službi za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i katastar nekretnina podatke o planiranoj gradnji na ovom području na osnovu kojih bi se moglo pristupiti izradi detaljnog plana.

U vezi naprijed navedenog, potrebno je Službi za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i katastar nekretnina dostaviti (soba 32 – kontakt osoba Mirela Zukić), najkasnije do 25.9.2015. godine, slijedeće dokumente:

1. zemljišnoknjižne izvatke,

2. idejno rješenje planirane gradnje ili

3. neke druge dokumente kojima se iskazuje interes gradnje na ovom lokalitetu.

 

Visoko,17.09.2015.godine

SLUŽBA

za urbanizam,stambeno komunalne poslove i katastar nekretnina

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close