BiHPolitika

Javni poziv Federalnog zavoda za zapošljavanje trajao DVIJE MINUTE, podijeljeno 18 miliona KM!

NEVJEROVATNO, ALI ISTINITO

Javni poziv Federalnog zavoda za zapošljavanje trajao DVIJE MINUTE, podijeljeno 18 miliona KM!

Samo desetak minuta nakon što je Javni poziv otvoren agenciji Patria javio se jedan poslodavac koji se htio prijaviti na poziv, ali je već u 8:02 odbijen s obrazloženjem da prijava nije prihvaćena jer nema više sredstava na raspolaganju

Federalni zavod za zapošljavanje objavio je 28. aprila Javni poziv za nezaposlene i poslodavce za program sufinansiranja zapošljavanja. Iz Zavoda su na svojoj internet stranici obavijestili sve zainteresovane da će program biti otvoren 8. maja, odnosno jutros, u 8 sati, piše agencija Patria.

 

Međutim, samo desetak minuta nakon što je Javni poziv otvoren agenciji Patria javio se jedan poslodavac koji se htio prijaviti na poziv, ali je već u 8:02 odbijen s obrazloženjem da prijava nije prihvaćena jer nema više sredstava na raspolaganju!

 

Zvuči nevjerovatno da je Zavod za zapošljavanje za samo dvije minute uspio podijeliti 18 miliona KM koliko je bilo predviđeno ovim pozivom.

 

Postavlja se pitanje da li su sredstva uopšte podijeljena ili su neke firme unaprijed imale pripremljene aplikacije koje su poslali tačno u 8 sati, te da je tako u samo dvije minute podijeljeno 18 miliona KM.

 

aplikacija-vrijeme-slanja

 

(Nap.ba)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close