Izvještaj MUP-a ZDK za 30.06.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 30.06.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Tešanj

Dana 30.06.2013. godine, u 02,05 sati, u mjestu Medakovo, ispred UO „Viza“, došlo je do međusobne tuče između H.S. i Č.J. iz Doboja, s jedne strane, i H.S. iz Tešnja, s druge strane. Tom prilikom, H.S. i Č.J. su zadobili lake tjelesne povrede, dok je H.S. zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj, dok su H.S. i Č.J. lišeni slobode i zadržani u službenim prostorijama za zadržavanje.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Dana 30.06.2013. godine, na lokalnom putu u mjestu Karadaglije, došlo je do saobraćajne nezgode slijetanjem sa kolovoza motocikla marke „Suzuki“, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao S.M. iz Tešnja, koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.

Na području Kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close