Izvještaj MUP-a ZDK za 23.04.2014.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 23.04.2014.

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u osam slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zavidovići

U toku noći 22/23.04.2014. godine, u mjestu Krajnići, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo K.R., iz koje je otuđena određena količina zlatnog i srebrnog nakita. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Zavidovići

Dana 23.04.2014. godine, na lokalnom putu Zavidovići-Lovnica, u mjestu Lovnica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Audi”, registarskih oznaka M27-E-701, kojim je upravljao F.A. iz Zavidovića, i pješak B.S. iz Zavidovića, koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Na području Kantona dogodilo se još devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close