Izvještaj MUP-a ZDK za 22.06.2014.

U prilogu donosimo izvještaj MUP-a ZDK za 22.06.2014. 

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom su tri lica zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Žepče

U periodu od 08.06. do 22.06.2014. godine, u mjestu Pepelarska Rijeka, izvršeno je krivično djelo teška krađa u vikendicu, vlasništvo Č.J., iz koje je otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Visoko

Dana 22.06.2014. godine, u mjestu Bradve, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „VW-Golf II“, registarskih oznaka T15-J-024, kojim je upravljao S.S. iz Visokog, i biciklista O.E. iz Visokog, koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika uniformisane policije.

Na području Kantona dogodilo se još šest saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close