Izvještaj MUP-a ZDK za 22.06.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 22.06.2013.

JAVNI  RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u 10 slučajeva jedno lice zadobilo LTP.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
 
PU I

PS Centar

Dana 22.06.2013. godine u 17,25 sati u ul.Dr.Abdulaziza Aska Borića, od strane NN lica izvršen je fizički napad nad licem H.N. iz Zenice, koji je zadobio teže tjelesne povrede. Uviđaj izvršen od strane službenika OKP PU I uz upoznavanje tužioca.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području kantona evidentirano je četrnaest saobraćajnih nezgoda, u četiri saobraćajne nezgode, četiri lica zadobila se teže i jedno lakše tjelesne povrede.

Zenica

Dana 21.06.2013. godine u 22,50 sati u ul.Sarajevska, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem s kolovoza pmv marke “Chevrolet” reg.broja ST 934 00 kojim je upravljao G.M. iz Zenice.U nezgodi, navedeni vozač te Č.A. i A.H. oba iz Zenice, saputnici u pmv zadobili su teže tjelesne povrede.Uviđaj izvršen od strane OKP PU I uz upoznavanje tužioca.

Dana 22.06.2013.godine oko 21,30 sati u mjestu Arnauti-Lužnice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali traktor marke “Dongfeng” reg.oznaka 864-E-288 kojim je upravljao D.R. iz Zenice i motocikl NN marke kojim je upravljao K.M. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne povrede.Uviđaj izvršen od strane službenika OKP PU I uz upoznavanje tužioca.
 
STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na svim putnim pravcima na području MUP-a ZDK saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI  I  EKSPLOZIJE

Na području MUP-a ZDK nije bilo požara i  eksplozija.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close