Izvještaj MUP-a ZDK za 08.09.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 08.09.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u 15 slučajeva u kojima su četiri lica zadobila lake tjelesne povrede. U svim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 06.09.2013. godine, u 23,35 sati, u ulici Stjepana Radića, od strane dva nepoznata lica izvršeno je krivično djelo krađa torbice, vlasništvo B.J. iz Zenice. Tom prilikom, B.J. je zadobila neutvrđen stepen povreda. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Zavidovići

Dana 07/08.09.2013. godine, u mjestu Rujnica, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću vlasništvo O.I., iz koje je otuđen televizor. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Žepče

Dana 08.09.2013. godine, u mjestu Orahovica, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću vlasništvo S.M., iz koje je otuđena određena količina novca i zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close