Izvještaj MUP-a ZDK za 06.12.2012.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 06.12.2012.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Olovo

Dana 05/06.12.2012. godine, u mjestu Paklenik, izvršena je teška krađa u prodavnicu koja se nalazi u sklopu motela „Montana“, kojom prilikom je otuđena određena količina razne robe. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Olovo.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Zavidovići

Dana 06.12.2012. godine, na regionalnom putu Zavidovići-Olovo, u mjestu Skroze, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo VW kombi, registarskih oznaka M07-J-797, kojim je upravljao B.A., i putničko motorno vozilo jeep, registarskih oznaka O65-A-465, kojim je upravljao Č.J. Tom prilikom, B.A. je zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Na području Kantona dogodilo se još 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet lica zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close