logo
bios

Izbor “Miss Federacije za Miss BiH za Miss Svijeta 2019”

Objavljeno prije 6 mjeseci . u pet, avg 30th, 2019
MISS FEDERACIJE ZA MISS BIH ZA MISS SVIJETA 2019
Uživo na Federalnoj televiziji: Ko će biti nova najljepša djevojka u Federaciji BiH?

Dvadesečetvrti izbor “Miss Federacije za Miss BiH za Miss Svijeta 2019” Uživo na Federalnoj televiziji 1. septembra u 21 sat


U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, 1. septembra u 21 sat, održaće se izbor za Miss Federacije BiH 2019. Dvadesetčetiri djevojke koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazaće svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine.


Posjetitelji u Bosansko kulturnom centru i gledaoci Federalne televizije će u direktnom prijenosu na FTV imati priliku direktno pratiti ovaj šou i bogat muzičko revijalni program,

 
Moto samog izbora je “Bolje obrazovanje, bolja BiH”, sve u saradnji sa Evropskim univerziteom Brčko distrikt i Kallos u Tuzli. A sve sa ciljem promocije i afirmacije mladih.

miss-fbih33


Posebnu atmosferu u programu napraviće grupa Jutro sa malim violinistima i specijalni muzički gost Armin Malikić, izvrsni mladi pjevač koji je pobjedio ove godine na muzičkom takmičenju RTL zvijezde.


Voditelji programa biće Zlatan Jovanović Ljliljana Krulj.


Cijelu manifestaciju u direktnom prijenosu pratiće Federalna televizija.

miss-world-2019


Gledaoci će imati priliku da glasaju putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje.
Izbor Miss Federacije BiH 2019 održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla u sklopu kvalifikacija za finalni državni izbor “Miss BiH 2019.


A najprestižniji izbor ljepote za “Miss Svijeta” ove godine se održava u Ujedinjenom kraljevstvu u Londonu 14. decembra.


Izbor za Miss Svijeta kao najprestižnije takmičenje “ljepota sa svrhom” održava se već 69 godina i kao takav je najgledaniji tv program na svijetu koji prati oko tri milijarde gledalaca,


Veliko “Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019” održat će se početkom oktobra.

(DEPO PORTAL)

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh