Ivanović: Izvinjavam se ženama Bosne! Ne morate da pozivate na silovanje moje porodice, ja sam to doživeo!

Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu, poručio sinoć je Ivan Ivanović pred kamerama

 

Televizijski voditelj Ivan Ivanović oglasio se u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” sinoć na televiziji Prva povodom oštrih reakcija koje je doživio u proteklih nedelju dana nakon nes(p)retno izgovorenih riječi koje su trebale da zvuče kao šala, ali za koje je i on sam sada konstatovao da nisu bile duhovite.

 

Evo šta je rekao:
– Dobio sam gomilu poruka od vas iz Bosne koje su se uglavnom odnosile na to kako treba mene da zakoljete, a ženske članove moje porodice da silujete kako bih ja shvatio kakva je to vrsta boli. Ovo nikada nisam planirao da delim sa vama, ali ne morate nikoga da silujete iz moje porodice. Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle na njihovim porodicama. Tako da taj deo možete da preskočite, znam vrlo dobro. Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu. Ipak, moj glavni utisak je način na koji su bosanski mediji, bosanski portali komentarisali ono što sam ja rekao, tj. njihovom interpretacijom moje rečenice – rekao je Ivanović, prenosi Puls.rs.
Ivanović je poručio i da mu ne trebaju gledaoci koji druge narode nazivaju uvrjedljivim imenima, odnosno oni koji Srbe nazivaju četnicima, Hrvate ustašama, a muslimane balijama.

 

Ivan je za svoju šalu koja je, kako je naveo, pogrešno interpretirana, uputio izvinjenje, ali je odbio da se izvini „Grand produkciji“ koju je takođe uvrijedio u prošloj emisiji.

 

Šta je sve popularni voditelj sinoć rekao u emisiji i zašto je iskritikovao bh. medije, pogledajte u video snimku…Ivan Ivanović se izvinio u emisiji! by f1535370903

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close